Snickare Höganäs och Helsingborg

Snickare Höganäs och Helsingborg

Byggnads AB Knut Rosenkvist är en lokal byggfirma som grundades år 1968 av Knut Rosenkvist. I dag har vi samlat på oss många hantverkare som är aktiva i hela nordvästra Skåne. Trots att vi har vårt kontor och lager med alla snickare samlade i Höganäs, skickar vi ut flera av våra flitiga snickare till Helsingborg och alla andra städer i trakten för att utföra våra många arbeten.

Vi är inte en byggfirma som är nischad inom något speciellt område, utan åtar oss alla typer av arbeten. Därför är alla våra erfarna snickare bra på både nya och traditionella hantverksmetoder, samtidigt som de klarar av komplicerade speciallösningar.

I dagsläget drivs företaget av grundaren Knut Rosenkvists tre söner, Per, Paul och Jim och vi driver Rosenkvist Bygg i en koncern bestående av två byggbolag och ett fastighetsbolag. Per sköter administrationen, Paul sköter maskiner, lager och inköp och Jim arbetar som snickare ute på arbetsplatserna. Våra anställda består bland annat av flera anställda snickare, murare, kakelsättare, markarbetare och byggsmidare.

Alla våra tjänster

Med vårt breda bolag och våra många snickare och hantverkare, erbjuder vi flera typer av tjänster:

  • Takrenovering – Alla typer av takbeläggningar med olika materialval; betongpannor, tegelpannor, bandtäckt plåt och plåtpannor.
  • Fasadrenovering – Fasadrenoveringar och nya fasader i stil av putsade fasader, tilläggsisolering, tegelfasader, träfasader och skivbeklädnader.
  • Badrumsrenovering – Renoverar badrum, utför VVS-arbete, installerar elektronik och målar.
  • Byggnation av badrum – Egna kakelsättare med godkända utbildningar på Ardex våtrumssystem.
  • Fönsterrenovering – Fönsterrenoveringar på era befintliga fönster med traditionella hantverksmetoder.
  • Tillverkning av fönster – Specialtillverkade fönster gjorda av snickare från ett lokalt snickeri. Du önskar själv om du vill att fönstrena kommer grundmålade, omålade eller färdigmålade.
  • Köksrenovering – Vi renoverar alla typer av kök.
  • Montering av kök – Vi monterar kök, vitvaror och kakel med flera olika typer av fabrikat. Vi platsbygger även speciallösningar för den som önskar.
  • Lägenhetsuthyrning – Vi hyr ut lägenheter i Höganäs och Väsby. Alla bostäder, stora som små, har tillgång till trädgård, är både moderna och med allmogekänsla samt innehar maskinell utrustning.

 

Hur vi hjälper er

När ni har kontaktat oss via kontaktformuläret här på hemsidan, genom mail eller telefon kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom det ni behöver hjälp med på plats. Efter det skriver vi en offert utifrån mötet, för att sedan bekräfta er beställning. Därefter planerar vi arbetet så det passar alla parter tidsmässigt samt beställer material till uppdraget. När materialet har kommit till våra snickare, ger de sig ut och genomför själva arbetet på ett proffsigt sätt. Därefter besiktigas arbetet innan vi självklart städar upp arbetsplatsen. Hör gärna av er för att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Om Oss


Byggnads AB Knut Rosenkvist är ett lokalt byggföretag som startades av vår pappa Knut Rosenkvist 1968. Vi är tre bröder som idag driver detta bolag i en koncern bestående av två byggbolag och ett fastighetsbolag. Vi har anställda snickare, murare, kakelsättare, markarbetare, byggsmidare m.m. och åtar oss de flesta typer av byggnadsarbeten och hantverkstjänster.

Läs mer
SEO & Webbyrå: Brandson AB i Stockholm