Om oss

Byggnads AB Knut Rosenkvist startades 1968 av Knut Rosenkvist. I dag drivs företaget av de tre bröderna Rosenkvist som alla jobbar i firman. Per med administration, Paul med maskiner, lager och inköp och Jim med snickeri ute på arbetsplatserna.

Vårt kontor och lager finns i Höganäs och vi är inte nischade till någon speciell tjänst inom byggnadshantverket utan åtar oss alla typer av arbeten. I många år har vi samlat på oss kompetens inom såväl nya som traditionella hantverksmetoder och komplicerade speciallösningar är vanligt förekommande. Vi ser till att lösa det ni frågar efter.

Vi har även egna maskiner såsom kranbil, hjullastare, byggmaskiner och byggnadsställningar för en effektivare arbetsprocess.

Genom vårt fastighetsbolag kan vi också erbjuda ett unikt och fantastiskt boende för dig som söker bostad. Oavsett om du söker boende i villa, parhus eller gård så hjälper vi dig. Samtliga bostäder har tillgång till trädgård och vi erbjuder bostäder för både små och stora familjer.

Bild på Per Rosenkvist Noresson

VD

Per Rosenkvist Noresson

per@rosenkvistbygg.se

0705 – 75 59 31

Om Oss


Byggnads AB Knut Rosenkvist är ett lokalt byggföretag som startades av vår pappa Knut Rosenkvist 1968. Vi är tre bröder som idag driver detta bolag i en koncern bestående av två byggbolag och ett fastighetsbolag. Vi har anställda snickare, murare, kakelsättare, markarbetare, byggsmidare m.m. och åtar oss de flesta typer av byggnadsarbeten och hantverkstjänster.

Läs mer
SEO & Webbyrå: Brandson AB i Stockholm