Köksrenovering Höganäs och Helsingborg

Köksrenovering Höganäs och Helsingborg

År 1968 grundade Knut Rosenkvist byggföretaget Byggnads AB Knut Rosenkvist och idag drivs företaget av hans tre söner Per, Pau och Jim. Per sköter administrationen, Paul sköter maskinerna och lagret och Jim arbetar med snickeri ute på arbetsplatserna. Vi erbjuder tjänster som köksrenovering i Höganäs, där vi har vårt säte, men även i Helsingborg och övriga nordvästra Skåne. Trots att vi har några specialiteter, såsom köksrenoveringar, är vi inte nischade inom någon speciell tjänst, utan åtar oss alla typer av arbeten inom byggnadshantverket. Med många års erfarenhet har vi i vår koncern, som består av två byggbolag och ett fastighetsbolag, lyckats samla på oss kompetens inom både nya och traditionella hantverksmetoder. Vi erbjuder även komplicerade speciallösningar på många arbeten. Genom att använda våra egna maskiner, såsom kranbilar, hjullastare, byggmaskiner och byggnadsställningar blir vårt arbete mer effektivt – vilket underlättar både för er och för oss.

Vad vi gör för ditt kök

För att din köksrenovering ska vara så smidig som möjligt, sköter vi hela arbetet från början till slut. Utöver köksrenoveringar, erbjuder vi även att montera kök, vitvaror och kakel. Då får ni friheten att helt själva bestämma vilket fabrikat ni vill använda. Om ni skulle önska att få platsbyggda speciallösningar till ert kök, är även det någonting vi kan hjälpa till med.

Varför välja oss?

Till att börja med är vi ett väldigt brett byggbolag, som erbjuder alla möjliga typer av byggtjänster och inte enbart köksrenoveringar. Vi erbjuder bland annat tjänster som takrenovering, badrumsrenovering och fasadrenovering. Med vår erfarenhet jobbar vi dessutom både för privatkunder och företagskunder.

Eftersom vi arbetar för att ni som kunder ska bli så nöjda som möjligt, erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök där vi på plats kan gå igenom vad ni behöver hjälp med. Det är därefter en väldigt smidig process som leder till ert nyrenoverade kök eller vad ni nu har begärt för ombyggnation eller renovering.

Utöver våra byggtjänster, kan ni via vårt fastighetsbolag hyra en unik och fantastisk bostad. Där finns parhus, villor och gårdar att hyra – alla med tillgång till trädgård. Dessa bostäder är till för både stora och små familjer och för bekvämlighetens skull kommer samtliga bostäder med maskinell utrustning och hög standard.

Är ni i behov av en köksrenovering eller är ni sugna på att höra mer om någon av våra andra tjänster kan ni kontakta oss via vårt kontaktformulär på hemsidan, via email eller via telefon!

Om Oss


Byggnads AB Knut Rosenkvist är ett lokalt byggföretag som startades av vår pappa Knut Rosenkvist 1968. Vi är tre bröder som idag driver detta bolag i en koncern bestående av två byggbolag och ett fastighetsbolag. Vi har anställda snickare, murare, kakelsättare, markarbetare, byggsmidare m.m. och åtar oss de flesta typer av byggnadsarbeten och hantverkstjänster.

Läs mer
SEO & Webbyrå: Brandson AB i Stockholm