Hyra lägenhet Höganäs

Hyra lägenhet Höganäs

Vi hjälper dig med att hitta en hyreslägenhet som passar dig i Höganäs. Samtliga bostäder har tillgång till trädgård och våra boenden är helt unika med sina olika former på gårdarna med allmoge känsla till super moderna lägenheter.

Privata hyresvärdar i Höganäs

Vi erbjuder ett boende utöver det vanliga med all maskinell utrustning som du kan tänkas önska och en mycket hög standard. Genom vårt fastighetsbolag erbjuder vi ett unikt och fantastiskt boende för dig som söker bostad, oavsett om du söker hyreslägenhet eller villa i Höganäs.

Vill du hyra lägenhet i Höganäs?

Vi på Rosenkvist Bygg hyr ut lägenheter i Höganäs med varierande storlekar. Alla våra hyreslägenheter i Höganäs är helt unika och har tillgång till trädgård. Kontakta oss för att hitta hyreslägenheter i Höganäs.

Hyreslägenheter Höganäs

Om Oss


Byggnads AB Knut Rosenkvist är ett lokalt byggföretag som startades av vår pappa Knut Rosenkvist 1968. Vi är tre bröder som idag driver detta bolag i en koncern bestående av två byggbolag och ett fastighetsbolag. Vi har anställda snickare, murare, kakelsättare, markarbetare, byggsmidare m.m. och åtar oss de flesta typer av byggnadsarbeten och hantverkstjänster.

Läs mer
SEO & Webbyrå: Brandson AB i Stockholm