Fönsterbyte Helsingborg och Höganäs

Fönsterbyte Helsingborg och Höganäs

Som ett lokalt byggföretag grundades Byggnads AB Knut Rosenkvist så tidigt som 1968. I dag har vi utvecklats och erbjuder flertalet byggtjänster inom hela nordvästra Skåne. Vi erbjuder bland annat fönsterbyte och fönsterrenovering i Helsingborg, men även i Höganäs där vårt kontor och lager finns. Då vi inte är nischade inom någon speciell tjänst, åtar vi oss alla typer av arbeten och ser till att de blir ordentligt utförda från början till slut. Vi har många års erfarenhet inom såväl nya som traditionella hantverksmetoder och komplicerade speciallösningar om så krävs.

I dag är vi tre bröder som driver bolaget i en koncern bestående av två byggbolag och ett fastighetsbolag. Vårt fastighetsbolag erbjuder unika bostäder för dig som söker en bostad – du finner villor, parhus och gårdar som alla kommer med tillgång till trädgård.

Utöver fönsterrenovering och fönsterbyte, erbjuder vi bland a nnat tjänster som takrenovering, badrumsrenovering och fasadrenovering.

Vi löser helt enkelt det ni efterfrågar!

Varför fönsterrenovering i Helsingborg och Höganäs via oss?

När vi tar oss an en fönsterrenovering eller ett fönsterbyte, ser vi till att ni får de fönster ni behöver och vill ha. Vi erbjuder specialtillverkade fönster från ett lokalt snickeri där ni får önska mellan grundmålade, omålade eller färdigmålade fönster. Året om har vi inköpsavtal med flera olika leverantörer, vilket innebär att vi kan erbjuda våra tjänster inom fönsterrenovering och fönsterbyte när ni behagar. En fönsterrenovering på era befintliga fönster är någonting vi erbjuder med traditionella hantverksmetoder.

Hur hjälper vi dig med fönsterbyte?

Är ni i behov av fönsterbyte eller fönsterrenovering i Höganäs eller någon närliggande ort i Skåne finns vi här för dig. Såhär kan processen gå till:

Kontakt: kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan, telefon eller mail

Kostnadsfritt hembesök:

  • Vi går igenom det ni önskar få utfört på plats
  • Offert: överenskommen offert
  • Bekräftelse: vi bekräftar er beställning
  • Planering: planering så arbetet passar alla parter tidsmässigt
  • Beställning: vi beställer material
  • Arbetet genomförs: våra erfarna hantverkare genomför fönsterbytet eller fönsterrenoveringen
  • Besiktning: vi kontrollerar arbetet och städar arbetsplatsen

För att komma igång är det alltså bara att kontakta oss, så kommer vi över på ett kostnadsfritt hembesök för att planera arbetet kring fönsterrenoveringen. Vi ser då vad ni skulle behöva för typ av hjälp och vi kommer överens om material och annat nödvändigt tillsammans.

Om Oss


Byggnads AB Knut Rosenkvist är ett lokalt byggföretag som startades av vår pappa Knut Rosenkvist 1968. Vi är tre bröder som idag driver detta bolag i en koncern bestående av två byggbolag och ett fastighetsbolag. Vi har anställda snickare, murare, kakelsättare, markarbetare, byggsmidare m.m. och åtar oss de flesta typer av byggnadsarbeten och hantverkstjänster.

Läs mer
SEO & Webbyrå: Brandson AB i Stockholm