Fasadrenovering och takrenovering – Helsingborg och Höganäs

Fasadrenovering och takrenovering – Helsingborg och Höganäs

Redan år 1968 grundades Byggnads AB Knut Rosenkvist och har sedan dess arbetat med alla typer av byggtjänster, såsom fasadrenovering och takrenovering. Med vårt säte i Höganäs erbjuder vi våra tjänster i hela nordvästra Skåne.

Vi är ett lokalt byggföretag som i dag styrs av oss tre bröder, Per, Paul och Jim, som är söner till grundaren Knut Rosenkvist. Bolaget är en koncern med två byggbolag och ett fastighetsbolag. Inom vårt fastighetsbolag erbjuder vi unika boenden till er som söker bostad – för stora som små familjer. Våra två byggbolag är inte nischade inom någon speciell tjänst inom byggnadshantverket, vilket innebär att vi åtar oss alla olika typer av arbeten. Vi har således samlat på oss mycket kompetens inom både nya och traditionella hantverkstyper, men erbjuder även komplicerade speciallösningar om så önskas.

Våra tjänster

När ni kontaktar oss för exempelvis en takrenovering, börjar vi arbetet med att erbjuda ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom det ni önskar få utfört. Därefter får ni en offert och vi planerar hur vi ska lägga upp arbetet samt beställer material.

Just vid takrenoveringar utför vi alla typer av takbeläggningar. Ni som kund får då en fullständig offert med allt som behöver utföras och ni får dessutom fördelen att välja mellan betongpannor, tegelpannor, bandtäckt plåt och plåtpannor som material till ert tak.

Vi hjälper er gärna även med fasadrenovering, vilket brukar vara ett bra tillägg vid en takrenovering.  När vi lägger en fasad få ni inför ett sådant arbete får välja mellan putsade fasader, tilläggsisolering, tegelfasader, träfasader och skivbeklädnader.

Annars erbjuder vi och våra hantverkare även:

  • Badrumsrenovering
  • Byggnation av badrum
  • Fönsterrenovering
  • Tillverkning av fönster
  • Köksrenovering
  • Montering av kök
  • Lägenhetsuthyrning

Varför komma till oss?

Vi är ett brett byggföretag som har många års erfarenhet av de arbeten vi utför. Vi löser det ni frågar efter, helt enkelt! Vi ser även till att våra arbeten utförs på ett tryggt och effektivt sätt, vilket vi gör genom att använda våra egna maskiner, såsom kranbilar, hjullastare, byggmaskiner och byggnadsställningar.

Om ni skulle behöva hjälp med en takrenovering eller en fasadrenovering, kan ni enkelt och smidigt kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan eller genom att ringa eller maila till oss. Vi återkommer så snart vi kan och sedan planerar vi in ett kostnadsfritt hembesök.

Om Oss


Byggnads AB Knut Rosenkvist är ett lokalt byggföretag som startades av vår pappa Knut Rosenkvist 1968. Vi är tre bröder som idag driver detta bolag i en koncern bestående av två byggbolag och ett fastighetsbolag. Vi har anställda snickare, murare, kakelsättare, markarbetare, byggsmidare m.m. och åtar oss de flesta typer av byggnadsarbeten och hantverkstjänster.

Läs mer
SEO & Webbyrå: Brandson AB i Stockholm