Badrumsrenovering Helsingborg och Höganäs

Badrumsrenovering Helsingborg och Höganäs

Byggnads AB Knut Rosenkvist är byggföretaget som grundades redan 1968.  Vi har vårt säte i Höganäs, men erbjuder våra tjänster i hela nordvästra Skåne. Då vi erbjuder alla typer av byggnadsarbeten, från fasad till insida av byggnader, är vi ett mångsidigt byggföretag. En av våra specialiteter inom renovering och byggnation är att renovera badrum, vilket vi gärna gör i Helsingborg och i andra skånska städer.

Vi är i dag tre bröder som driver företaget som en gång grundades av Knut Rosenkvist; Per sköter administration, Paul sköter maskiner, lager samt inköp och Jim sköter snickeri ute på arbetsplatserna. Vid en badrumsrenovering är det alltså Jim ni kommer i kontakt med på själva platsen. Ni kommer dock att ha kontakt med Per och Paul under förberedelserna inför renoveringen av badrummet. Bolaget är en koncern bestående av två byggbolag och ett fastighetsbolag.

Totalentreprenad badrum i Helsingborg och resten av Skåne

När vi hjälper till som byggföretag, erbjuder vi både badrumsrenoveringar och totalentreprenad av badrum. En totalentreprenad är en entreprenad eller en del av en entreprenad där själva entreprenören, det vill säga vi i detta fall, sköter både projektering och utförande av arbetet. På så vis tar vi hand om hela projektet – från början till slut. När vi bygger och renoverar badrum, ser vi till att erbjuda all hjälp som önskas; rörläggare, elektriska installationer, kakelsättare och målning. Alla våra kakelsättare har dessutom godkända utbildningar på Ardex våtrumssystem. Detta innebär att våra arbetare vid just renovering av ett badrum vet exakt hur man bygger i fuktiga miljöer – vilket känns som ett självklart faktum. Vi är även erfarna nog att använda olika typer av ytskikt och material, så vi hjälper dig med det material du än önskar sätta in i ditt badrum.

Våra andra tjänster

Då vi erbjuder flera tjänster inom byggbranschen och inte enbart nischar in oss på badrumsrenovering, kan ni vända er till oss för andra typer av renovationer och byggnationer i Skåne:

 • Takrenovering – Alla typer av takbeläggningar med fullständig offert. Vi erbjuder materialval som betongpannor, tegelpannor, bandtäckt plåt, plåtpannor.
 • Fasadrenovering – Vi hjälper till med fasadrenoveringar och erbjuder putsade fasader, tilläggsisolering, tegelfasader, träfasader och skivbeklädnader.
 • Fönsterrenovering – Vi erbjuder fönsterrenoveringar på era befintliga fönster med traditionella hantverksmetoder, vilka gäller året om.
 • Tillverkning av fönster – Specialtillverkade fönster som kommer från ett lokalt snickeri där du själv önskar om du vill att de kommer grundmålade, omålade eller färdigmålade.
 • Köksrenovering – Köksrenovering till alla typer av kök.
 • Montering av kök – Vi monterar kök, vitvaror och kakel med alla typer av fabrikat. Vi platsbygger även speciallösningar.
 • Lägenhetsuthyrning – Lägenheterna vi hyr ut finns i Höganäs och Väsby. Alla bostäder har tillgång till trädgård. De kommer i varierande storlekar, moderna och med allmogekänsla samt har de alla maskinell utrustning.

 

Våra erfarna arbetare ser till att jobbet blir bra och utförs säkert. Vi har kunniga snickare, kakelsättare, markarbetare och byggsmidare som alla åtar sig olika typer av byggnadsarbeten och hantverkstjänster inom branschen.

Hur går det till?

När du beställer en badrumsrenovering eller någon av våra andra tjänster från oss, har vi ett speciellt upplägg. Vi är väldigt noggranna och finns med hela vägen. Ni kommer dessutom att vara med under själva planeringen, så vi inte arbetar under tider då ni eller er omgivning kan komma att störas. Processen brukar gå till ungefär såhär:

 • Ni tar kontakt med oss
 • Vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök hos er
 • Vi kommer överens om en offert
 • Ni får en skriftlig offert
 • Vi bekräftar er beställning
 • Vi planerar arbetet tillsammans
 • Vi beställer material
 • Våra erfarna arbetare genomför arbetet
 • Vi besiktigar arbetet
 • Vi städar arbetsplatsen

Badrumsrenovering Helsingborg eller Höganäs – Varför välja just oss?

Rosenkvist Bygg är ett brett och mångsidigt byggnadsbolag som har samlat på sig många års erfarenhet av bland annat takrenovering och badrumsrenovering i Helsingborg, Höganäs och andra städer i Skåne. Med våra många olika tjänster, erbjuder vi i dagsläget både traditionella hantverksmetoder och komplicerade speciallösningar. Vi arbetar på ett tryggt och smidigt sätt genom att använda oss av våra egna maskiner, vilket även genererar en effektivare arbetsprocess. De maskiner vi använder under våra arbeten och renoveringar är kranbil, hjullastare, byggmaskiner och byggnadsställningar.

Om ni funderar på att renovera ert badrum eller om ni behöver en totalentreprenad för badrum, kan ni höra av er till oss. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök och kommer gärna hem till dig för att se vad vi kan hjälpa till med. Om ni kontaktar oss, antingen via kontaktformuläret här på hemsidan, genom mail eller via telefon, så ser vi till att återkomma till dig inom kort!

Om Oss


Byggnads AB Knut Rosenkvist är ett lokalt byggföretag som startades av vår pappa Knut Rosenkvist 1968. Vi är tre bröder som idag driver detta bolag i en koncern bestående av två byggbolag och ett fastighetsbolag. Vi har anställda snickare, murare, kakelsättare, markarbetare, byggsmidare m.m. och åtar oss de flesta typer av byggnadsarbeten och hantverkstjänster.

Läs mer
SEO & Webbyrå: Brandson AB i Stockholm